HANGYAIRTÁS


Hangyairtó
" gyorsszolgálat "
24 órán belül !!! 
06-70/363-8179
06-20/363-8286

Professzionális hangyairtás:

hangyák irtása családi házban,
hatékony hangyairtó módszerek,
házi és kerti hangya irtás,
lóhangya elleni védekezés,
hangyairtás kertben, lakásban,
irodában, hangyairtók mikrokapszulázott irtószerrel,
hangyaírtás porozógéppel, kártevő hangyák irtása,
hangyák kiirtása tartós hatással,

Hangyairtás garanciával:

Hangyairtás megrendelés:

Munkaruhán és autón nem hirdetjük a szolgáltatást.

Ügyfeleink gyakran elhangzó kérdései hangyák irtásáról, hangyairtás folyamatáról

Kertes házban lakom, minden tavasszal hangyák jelennek meg a lakásban. Miért? Az önök hangyairtása biztosan megoldja?
A ház körül élő hangyák folyamatosan élelmiszer után kutatnak, a legkisebb rés és repedés elég máris a lakásban masíroznak, ahol könnyedén találnak számukra megfelelő táplálékot. A szakszerű hangyairtás során irtószert juttatunk a hangyák bejutási helyeire, vonulási útjaira. A folt nélkül száradó hangyairtó munkaoldat tartós -legtöbbször egész éves- hangyamentességet biztosít.

Hogyan működik ez permetezős hangyamentesítés?
A legtöbb esetben a hangyairtás un. sávpermetezéssel történik. Ez fal és padló találkozásánál, valamint előfordulási helyeiken történő felületi kezelést jelent, 10-20 cm folytonos sávban. Kivétel a fáraóhangya, az ő esetében speciális mérgezett csalétek használata célravezető.

Meg kell ismételni a hangyairtás folyamatát?
Nem tudjuk előre megmondani, néha előfordul. A hangya elleni irtószereink több hét felületi hatástartóssággal bírnak, a rovarirtó méreg lebomlását követőn esetleg számíthatunk hangyák ismételt behatolására. A tapasztalat azonban azt mutatja, a hangyairtás után hónapokkal sem térnek vissza a hangyák: a lakás addigra már nem tartozik a megszokott vonulási útjukba. Végleges megoldást azonban gyakran csak az épületen végzett munkák jelentenek, fontos a rés és repedések, illesztési hézagok szakszerű szigetelése.

A boltban vásároltam hangyairtó csalit, de nem ér semmit.
Fujkáltam is őket bolti hangyairtó spray-vel, de nem tűntek el.
A hangya érzékeny az irtószerek szagával szemben, a "lefújkált" helyeket kerüli, máshol bukkan fel. Fontos az irtószer helyesek megválasztása, a hatóanyag pontos kimérése, valamint a teljes lakásra kiterjedően végrehajtott szakszerű és alapos sávpermetezés és rés-repedéskezelés végrehajtása. A hangyairtás ilyen módja tartósan hangyamentes lakást biztosít. A szabadforgalmú csalétekállomásokat nem ajánljuk a lakásba behatoló fekete hangya, házi hangya, gyepi hangya esetében. Hatékonyságuk nem kielégítő!

A fürdő tele van fáraóhangyával, hangyairtás kellene!
Fáraóhangya ellen a permetezés helyett célravezető a speciális, metoprén tartalmú csalétekállomás használata. Szabadforgalmú hangyairtóról van szó, pontosabban fogalmazva nem is irtószer mivel ölőhatása nincs. A fáraóhangya királynő szervezetében sterilitást okoz, a peterakás megszűnik, a hangya kolónia fokozatosan kipusztul.
A szer az Ön számára is hozzáférhető, gazdaboltokban, bevásárlóközpontokban. A metoprén hatóanyagú csalétekállomások kihelyezése szakértelmet nem igényel, vele a fáraóhangya kifejezetten jól irtható házilag. A hangyairtás ezen módja eredményes, de hosszadalmas: a hangyamentesség több hét alatt érhető el.

Hangyairtás specialistája.
Hangyák irtása Budapesten és Pest megyében.
Professzionális hangya elleni védekezés.
o