06-20/3638-286

hangyairtás információ

Megrendelés

1-2 órán belül válaszolunk

Hangyairtás hatékonysága:

Mennyi ideig működik a hangyairtás?

Rendszeresen elhangzó kérdés megrendelőink részéről: mennyi ideig működik a hangyairtás a lakásban? A kérdésre nehéz pontos választ adni, ugyanis a tartósságot a felhasznált hangyairtó koncentrátum mellett befolyásolják a következő tényezők: a felületek minősége (porózussága, állékonysága), környezeti hatások (UV sugárzás, csapadék), megrendelői közrehatás (méregmező lemosása).

Mit tud a hangyairtó koncentrált irtószer?

Az általunk felhasznált mikrokapszulázott irtószerek felületi hatástartóssága 3-4 hónapban mérhető, ez ideig a felületen áthaladó hangyákra ölőhatást fejt ki, sőt a körkörös barrier védőmező jelentős távoltartó hatással is bír.

Végleges hangyairtás?

Nem ritka, hogy egy jó minőségű irtószerrel végzett, alapos hangyairtás után évekig nem jelentkeznek a hangyák a lakásban. Ez látszólag ellentmondásban van azzal a ténnyel, hogy a legjobb szerek sem működnek pár hónapnál tovább. A hangyák biológia sajátosságaiban keresendő a válasz: a hangya kolóniák jellemzője, hogy a már felfedezett, bejárt útvonalaikat látogatják újra és újra. Ha egy hosszantartó hatású hangyairtással távoltartjuk őket a lakótértől, akkor az ingatlan onnantól kezdve nem tartozik majd az ismert és látogatott közlekedő útjaikba, ezért nem is jelennek meg újra. Ez azonban sajnos nem törvényszerűség (bár jellemző). Vannak problémás házak, ahol a hangyák makacsul újra és újra megjelennek az hangyairtószer hatástartósságának megszűnését követően.

Kültéri hangyairtás:

Kültéren sajnos nem tudunk tartós és 100%-os hangyamentes állapotot elérni. A környezeti hatások is ellenünk dolgoznak, és a hangyairtásban érintett felületek (beton, térkő, fű) is kevésbé hatástartós felületek – összevetve őket egy beltéri hidegburkolattal vagy parkettázott szobában elvégzett célzott sávpermetezéssel. Udvaron elvégzett hangyairtás esetében egy 80%-os hatékonysággal elvégzett kezelés kifejezetten jó eredménynek számít. Kültéren végzett rovarirtó munkáról olvashat: kullancsirtás.

“Hangyairtás hatékonysága:” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  • Tisztelt Katona úr!

   A hangyairtás ára 20.000Ft lenne. Célzott kezelést végzünk, mely semmi kellemetlenséggel nem jár. Megrendeléstől számított 3 napon belül érkezünk.

   Tisztelettel,
   Majer Nándor

   Válasz

Szólj hozzá!