06-20/3638-286

hangyairtás információ

Megrendelés

1-2 órán belül válaszolunk

Hangyairtás a kertben

Hangyairtás udvaron, kertben:

A kerti hangyák aktivitása nem csak a lakóterekben, időnként a kertben és udvarban is komoly gondot okoz. A növényeket is károsíthatják, de tömeges jelenlétükkel magában is zavarják a nyugodt pihenést. Amikor a fűben sétálva, leülve tömegesen másznak ránk a hangyák, ott bizony irtani szükséges. Kültéren nem cél a teljes hangyamentesség, számukat olyan küszöbszint alá kell szorítani, mely már nem okoz kellemetlenséget.

Hangyák ellen géllel:

Célzott, hatékony, ám költséges módszer kültéren. Csalétekállomásokba helyezünk vonzó hatású hangyairtó gélt, mely csalogató adalékaival messziről vonzza a táplálkozni vágyó hangyákat. A méreganyagot a hangyák beviszik a bolyba is, így az egész kolónia pusztulására is számíthatunk.

Hangyairtás porozással:

Teljes kertek kezelése nem oldható meg, nem célszerű ezzel a hangyairtó módszerrel. Azonban célzott, mélységi gócpont irtásra (például lóhangyás fatönk) kiválóan alkalmas. Igen látványos tud lenni, ahogy az irtószerrel érintkező, hófehér hangyák bukdácsolnak elő a rejtekhelyekről. Ezen módszerrel hatékonyak vagyunk lakóterek esetén, például könnyűszerkezetes faházak lábazati réseit előszeretettel védjük nyomásporozással, mélységi kezeléssel.

 

 

Szólj hozzá!